tiistai 7. joulukuuta 2010

Kanatortilla 50 min, 4-6 henkilölle

Kanatortilla on helppo, nopsa ja täyttävä meksikolainen ateria. Todellista herkkua jota syötyään huomaa olevansa täynnä.

Kanatortillaan tarvitaan:
  • 350 g kanafilesuikaleita (mielellään marinoimatonta)
  • 1 rkl öljyä paistoon
  • 1/3 pussi Chili Con Carne mausteseosta
  • 2 dl paseerattuatomaattia
  • 1 dl kermaa
  • 1/2 dl porkkanoita
  • 1/2 dl parsakaalia
  • 1/4 dl maissia
  • 1 ananasrengas
  • 1 pieni punasipuli
  • 1/2 punaista paprikaa
  • 1/2 prk papuja
Reseptin valmistus
  1. Kaada pannulle öljyä
  2. Ruskista kana ja kynnen kokoisiksi paloiksi pilkottu punasipuli
  3. Lisää 1/3 pussi Chili Con Carne mausteseosta pannulle tai enemmän riippuen kuinka voimakkaan makuista kastikkeesta haluaa
  4. kaada paseerattutomaatti pannulle
  5. lisää kerma
  6. Lisää kasvikset
  7. Anna hautua noin 5-10 min
  8. Kääri noin 1,5 dl kastiketta tortillan väliin
  9. Nauti TexMex dipin ja salaatin kanssa
Kurkkaa myös TexMex dipin ja raikkaan salaatin resepti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti