Reseptiin tarvitaan siis
- 4 kpl kanafileitä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl korppujauhoja
- 1-2 kpl kananmunaa
- hyppysellinen mustaa pippuria
- öljyä paistoon
- Otetaan 3 syvää lautasta, yhteen vehnäjauho, toiseen kananmuna ja kolmanteen korppujauho
- Pistä pannu kuumenemaan
- Mausta kana
- Dippaa kanafile ensin vehnäjauhoon, sitten kananmuna kautta korppujauhoihin ja lopuksi pannulle
- Paista kanaa melko kuumalla pannulla noin 3-4 min kummaltakin puolelta
- Tarjoa muusin tai lohkoperunoiden kera
Vinkki 2: Jos jauhoja ja korppujauhoja jää paljon ylimääräisiksi niin voit kokeilla paneroida kasviksia, kuten sipulia
Mainio, mainio idea. Teollisesti mössättyjä ja valmistettuja nugetteja rakastaville lapsille tosi hyvä, terveellisempi vaihtoehto. :-)
VastaaPoistaOli kyllä mahtavaa ruokaa tämä. Ainakin hyvin lähelle parasta kanaa, mitä olen koskaan maistanut. Kiitos reseptistä! Ja käy toki ihmettelemässä lopputulosta: http://paskatkokit.blogspot.fi/2013/10/osa-7-paneroitua-kanaa-punajuuripaistos.html
VastaaPoistaMietityttää ohjeessa, että miten tähän saa uppoamaan 40min? :S mä jotenkin ajattelisin et tää hoituu about 20minuutissa tää kanahomma... :) Ihan vaan aattelin et olenko käsittänyt jotakin väärin..
VastaaPoista