Pihviin tarvittavat raaka-aineet
- 400 g jauhelihaa
- 1/2 tl cayannepippuria
- 1/2 tl mustaa pippuria
- 1/4 tl suolaa
- Öljyä
Pihvin valmistus
- Lisää kulhoon jauheliha ja mausteet
- Sekoita jauheliha ja mausteet keskenään käsin
- Muotoile 4-6 pihviä jauheliha sekoituksesta
Vinkki: saat pihveistä kauniin pyöreitä tekemällä niistä ensin palloja ja litistämällä ne sitten
Voitele pihvit lopuksi öljyllä ja paista ne
Medium pihvi
Varmista että liha on tuoretta ennen kuin alat tekemään tätä pihvejä paistetaan tällöin noin 3-4 minuuttia per puoli ja pihvin paksuus on tällöin noin 1,5 cm.
Kypsä
Tee pihveist noin 1 cm paksuja ja paista noin 4-5 minuuttia puolta kohden
Pihvin lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi itsetehdyt lohkoperunat, keitetyt perunat tai muusi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti