lauantai 4. syyskuuta 2010

Pastakastike 40-50 min, 4 henkilölle

Hyvä ja simppeli pastakastike.

Reseptiin tarvitaan
  • 400g Jauhelihaa
  • Sipuli (keskikokoinen)
  • 2 dl Paseerattua tomaattia (Rainbow)
  • 2 keskikokoista tomaattia
  • 1/2 prk kidney papuja (ilman nestettä)
  • 2 dl vettä
  • porkkana (keskikokoinen)
  • 3 ananas rengasta pilkottuna
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl jauhoja
  • 1/2 tl grillausmaustetta
  • 1/2 tl mustaa pippuria
  • 1 tl oreganoa
  • Pastan hankkimista ei kannata unohtaa, jos sitä ei tee itse

Valmistus
  1. Ruskista sipuli öljyssä
  2. kun sipuli on saanut vähän väriä lisää jauheliha
  3. kun jauheliha on kypsää lisää jauhot sekoittaen
  4. sitten kun jauhot ovat saaneet väriä lisää vesi ja paseerattu tomaatti ja muut aineet
  5. hauduta kunnes nesteestä on haihtunut suurin osa
  6. Tarjoa vaikka pastan tai perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti