maanantai 20. syyskuuta 2010

Hedelmä rahka 15 min, 3-8 henkilölle

Kaupasta ei aina tarvitse hankkia valmiiksi maustettua rahkaa, kun sellaista voi valmistaa itse helposti ja nopeasti.

Reseptiin tarvitaan:
  • 0,5 kg maitorahkaa
  • 3-8 rkl sokeria
  • 1,5 tl vaniljasokeria
  • 400-500g säilykehedelmä purkki

Valmistus:
  1. Ota melko suuri kulho ja laita siihen maitorahka.
  2. Sekoita siihen vaniljasokeri ja hedelmät ilman lientä.
  3. Sekoita sokeria maun mukaan, toiset pitävät vähän happamammasta rahkasta kuin toiset. Voit myös käyttää säilyke hedelmien sisältämää nestettä lisäämään makeutta ja tehdäksesi rahkan rakenteesta pehmeämpää.
  4. Anna rahkan olla noin 1-2 tuntia jääkaapissa että maut tasaantuvat ja sitten on aika nauttia siitä

Reseptiä voi muunnella lähes loputtomasti korvaamalla säilykehedelmät esimerkiksi tuoreilla marjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti