Reseptiin tarvitaan:
- 0,5 kg maitorahkaa
- 3-8 rkl sokeria
- 1,5 tl vaniljasokeria
- 400-500g säilykehedelmä purkki
Valmistus:
- Ota melko suuri kulho ja laita siihen maitorahka.
- Sekoita siihen vaniljasokeri ja hedelmät ilman lientä.
- Sekoita sokeria maun mukaan, toiset pitävät vähän happamammasta rahkasta kuin toiset. Voit myös käyttää säilyke hedelmien sisältämää nestettä lisäämään makeutta ja tehdäksesi rahkan rakenteesta pehmeämpää.
- Anna rahkan olla noin 1-2 tuntia jääkaapissa että maut tasaantuvat ja sitten on aika nauttia siitä
Reseptiä voi muunnella lähes loputtomasti korvaamalla säilykehedelmät esimerkiksi tuoreilla marjoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti