perjantai 5. marraskuuta 2010

Helppo nuudelikeitto 10 min + wokin valmistus, 1 henkilö

Kun on syönyt kanawokkia paripäivää yhteen menoon niin siihen alkaa kaipaamaan vähän vaihtelua. Nuudelikeitto on loistava ja nopea ratkaisu tähän. Resepti kannattaa moninkertaistaa sen mukaan kun on syöjiäkin. Mukava lämminhenkinen ruoka pimeneviin syys- tai talvi-iltoihin.

Reseptiin tarvitaan:
  • 1,5 dl valmistettua Wokkia
  • noin 45 g kuivia nuudeleita eli noin puolipakettia
  • 1 dl vettä
  • hyppysellinen punaista currya
Valmistus:
  1. Keitä vesi kattilassa tai vedenkeittimessä
  2. kaada vesi kulhoon ja sekoita nuudelit, niin että ne irtaantuvat toisistaan
  3. monien nuudelien mukana tulee melko maukkaita mauste seoksia ja sellaista kannattaa lisätä oman maun mukaan keittoon. Oma suosikkini on MAMAn kanan maku ja lisään sitä yleensä noin 1/4 pussia ja hyppysellisen chiliä.
  4. Lisää wokki nuudeli vesimausteseokseen
Vinkki: Voit lisätä wokin kylmänä nuudeleihin ja lämmitää sen sitten mikrossa samassa astiassa nuudeli vesimausteseoksessa.

Valmisruoka on todella hyvää ja sitä tekisi mieli syödä vähän enemmän kuin jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti