tiistai 28. toukokuuta 2013

Kanaburrito 1 1/2 tuntia, 4-6 henkilölle

Nyt olisi tarjolla kanaburritoa salaatin kera. Ruoka on yllättävän tulinen vaikka siihen ei ole lisätty mitään tulista.

Kanaburritoon tarvitaan siis:
  • 400g Kana file-suikaleita
  • 4 dl Tomaattimurskaa, ei paseerattua
  • 1/2 Kesakurpitsaa
  • 1/2 Munakoison
  • 1/2 pakettia Apetina Oliivi fetaa, jossa valkosipuleita
  • Punaista, keltaista ja vihreaa paprikaa
  • 2 rkl mustaa pippuria
  • Keskikokoinen sipuli
  • Tavallinen valosipulin kynsi
  • 2 rkl Sokeria
  • 1 dl Vettä
  • Isoja tortilla kuoria
Lisäksi voit tarvita:
  • Ranskan kermaa
  • Salaatia


Valmistus:

  1. Ota kannellinen pannu
  2. Pilko ja ruskista sipulit
  3. Ruskista kana
  4. Pilko kesäkurpitsa, munakoiso, paprikat
  5. Lisää tomaattimurska, mausteet ja feta
  6. Hauduta noin 1 tunti
  7. Kääräise kastike tortilla kuoren sisään, laita nokare ranskankermaa lautaselle ja kasa raikasta salaattia
  8. Nauti hyvässä seurassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti