Reseptiin tarvitaan
- 4 kpl kananfileitä
- 10 suikaletta pekonia
- mustapippuria
- ripaus suolaa
- 1 rkl öljyä paistamiseen
- Tinjamia
- Basilikaa
- Oreganoa
Valmistus
- Leikkaa kanafileisiin viilto ja täytä se tuoreilla yrteillä, voit laittaa sinne myös palan pekonia.
- Kääri kanafileet pekoniin siten, että pekoninpalat menevät vähän toistensa päälle laita ripaus mustaa pippuria rullien päälle.
- Paista paistinpannulla kummaltakin puolelta noin 5 minuuttia että, kanarulla tulee kauniin ruskean sävyiseksi.
- Laita kana tämän jälkeen uuniin noin 15 minuutiksi 225°C
- Anna kanan olla muutaman minuutti ennen tarjoulua
Vinkki: kanalle lisäkkeeksi sopii esimerkiksi kesäiset yrttiseperunat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti