lauantai 14. elokuuta 2010

Täytetty pekonikana 40 min, 4 henkilölle

Tämä ei ole ihan halvimmasta päästä oleva ruoka, mutta ei se ole niistä kalleinkaan, mutta se on todella hyvää. Nam, mikä herkkupala

Reseptiin tarvitaan
  • 4 kpl kananfileitä
  • 10 suikaletta pekonia
  • mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl öljyä paistamiseen
  • Tinjamia
  • Basilikaa
  • Oreganoa

Valmistus
  1. Leikkaa kanafileisiin viilto ja täytä se tuoreilla yrteillä, voit laittaa sinne myös palan pekonia.
  2. Kääri kanafileet pekoniin siten, että pekoninpalat menevät vähän toistensa päälle laita ripaus mustaa pippuria rullien päälle.
  3. Paista paistinpannulla kummaltakin puolelta noin 5 minuuttia että, kanarulla tulee kauniin ruskean sävyiseksi.
  4. Laita kana tämän jälkeen uuniin noin 15 minuutiksi 225°C
  5. Anna kanan olla muutaman minuutti ennen tarjoulua

Vinkki: kanalle lisäkkeeksi sopii esimerkiksi kesäiset yrttiseperunat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti